Δύο σημαντικές διακρίσεις για το έργο της νομικής ομάδας της εταιρείας.

Κορυφαίες διακρίσεις κατέκτησε η ομάδα Νομικών, Ρυθμιστικών Θεμάτων και Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου ΟΠΑΠ στα Business Law Awards 2022.

Απέσπασε το βραβείο “Top Rated Project/In-House” για το σημαντικό έργο της σχετικά με την εφαρμογή OPAP Store. Επιπλέον, η νομική ομάδα του ΟΠΑΠ κέρδισε και το Gold βραβείο στην κατηγορία “In-House Retail & Consumer Team” για το ίδιο έργο.

Η Νάνση Βέρρα, Chief Legal, Regulatory & Compliance Officer του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που, με δύο βραβεύσεις στην κατηγορία In House Legal Team/Retail&Consumer, ο πλέον διακεκριμένος θεσμός βραβείων στην Ελλάδα αναγνώρισε την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία της Νομικής Ομάδας της ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και την πολυπλοκότητα και καινοτομία του έργου που έφερε εις πέρας. H phygital εφαρμογή OPAP Store υλοποιείται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής με σκοπό τη βελτίωση της παικτικής εμπειρίας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με το ρυθμιστικό πλαίσιο για τα τυχερά παίγνια και τις υπηρεσίες πληρωμών. Είναι ένα έργο που αποδεικνύει ότι το επιχειρείν και η αυξανόμενη ζήτηση για νέες «μοναδικές» ψηφιακές εμπειρίες δύνανται να συμπλέουν αρμονικά με το ολοένα διευρυνόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον».

Νέα εποχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ με το OPAP Store App

Το OPAP Store App υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής Fast Forward του ΟΠΑΠ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ. Η εφαρμογή αποτελεί ένα νέο ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης.

Η νομική ομάδα του ΟΠΑΠ είχε καθοριστικό ρόλο στη χαρτογράφηση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των προδιαγραφών της πρωτοποριακής και καινοτόμου εφαρμογής OPAP Store, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις σύνθετες κανονιστικές απαιτήσεις του ρυθμιστικού πλαισίου για τα τυχερά παίγνια και τις υπηρεσίες πληρωμών για το πορτοφόλι (“wallet”) που ενσωματώνει.